Πολιτική Απορρήτου

ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η ιστοσελίδα amanatidou.com συλλέγει προσωπικά δεδομένα μέσω της φόρμας επικοινωνίας και της φόρμας εγγραφής στο newsletter. Τα συγκεκριμένα δεδομένα συλλέγονται μόνο αν εσείς το επιλέξετε αυτοβούλως, στέλνοντας μας e-mail είτε στη φόρμα επικοινωνίας είτε στη φόρμα εγγραφής του newsletter είτε αν έχετε μαζί μας τηλεφωνική επικοινωνία. Αυτό γίνεται για να μπορέσουμε να σας παρέχουμε την ενημέρωση που χρειάζεστε και για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τη φόρμα επικοινωνίας και τη φόρμα εγγραφής στο newsletter, αποστέλλονται κρυπτογραφημένα και αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Η επεξεργασία τους γίνεται μόνο από τον ιδιοκτήτη της σελίδας και δε παραχωρούνται ή πωλούνται σε τρίτους.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η ιστοσελίδα amanatidou.com διατηρεί όλα τα προσωπικά δεδομένα έως ότου ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος ζητήσει να διαγραφούν από τα αρχεία του ή όσο ορίζει η κείμενη νομοθεσία.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Οποιουδήποτε κατέχουμε προσωπικά δεδομένα, μπορεί να ζητήσει να έχει πρόσβαση σε αυτά, όποτε το επιθυμεί ο ίδιος. Για θέμα προστασίας των προσωπικών δεδομένων οποιοσδήποτε θελήσει να έχει πρόσβαση στα προσωπικά του δεδομένα θα χρειαστεί να παρευρεθεί αυτοπροσώπως και να υπάρξει ταυτοποίησή του με επίσημο έγγραφο. Μπορεί επίσης να μας στείλει e-mail στο fostiria@amanatidou.com από την ηλεκτρονική διεύθυνση του, μαζί με αντίγραφο επίσημου εγγράφου που να πιστοποιεί τη ταυτότητα του, για να γίνει η ταυτοποίηση.

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Οποιουδήποτε κατέχουμε προσωπικά δεδομένα μπορεί να ζητήσει να διαγραφούν από τα αρχεία που κατέχουμε.  Για θέμα προστασίας των προσωπικών δεδομένων οποιοσδήποτε θελήσει να διαγραφούν τα προσωπικά του δεδομένα θα χρειαστεί να παρευρεθεί αυτοπροσώπως και να υπάρξει ταυτοποίησή του με επίσημο έγγραφο. Μπορεί επίσης να μας στείλει e-mail στο fostiria@amanatidou.com από την ηλεκτρονική διεύθυνση του, μαζί με αντίγραφο επίσημου εγγράφου που να πιστοποιεί τη ταυτότητα του, για να γίνει η ταυτοποίηση.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

Στους παρόχους στοιχείων ανάλυσης με τους οποίους συνεργαζέται η ιστοσελίδα amanatidou.com συγκαταλέγεται, χωρίς περιορισμούς, η εταιρεία που αναφέρεται παρακάτω.  Αυτή η εταιρεία παρέχει στους χρήστες επιλογές σχετικά με τον τρόπο που συλλέγει και χρησιμοποιεί πληροφορίες. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε τις πολιτικές ιδιωτικού απορρήτου τους.

ΚΟΥΜΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Η ιστοσελίδα amanatidou.com ενδέχεται να υλοποιεί εφαρμογές ή γραφικά στοιχεία (widget) από τρίτα μέρη, τα οποία επιτρέπουν την αλληλεπίδραση ή την κοινή χρήση περιεχομένου από χρήστες της. Αυτά τα γραφικά στοιχεία είναι ορατά σε εσάς στη σελίδα που επισκέπτεστε. Το δίκτυο που παρέχει το γραφικό στοιχείο ενδέχεται να σας προσφέρει στοιχεία ελέγχου για τη διαχείριση της εμφάνισης και της λειτουργικότητας του γραφικού στοιχείου. Η αλληλεπίδρασή σας με ένα γραφικό στοιχείο συνήθως επιτρέπει στο τρίτο μέρος να συλλέγει ορισμένες πληροφορίες σχετικά με εσάς, μεταξύ των οποίων τη διεύθυνση IP, τις πληροφορίες της επικεφαλίδας της σελίδας και τις πληροφορίες του προγράμματος περιήγησης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το τρίτο μέρος μπορεί να σας αναγνωρίσει μέσω των γραφικών στοιχείων, ακόμα και όταν δεν αλληλεπιδράτε με το γραφικό στοιχείο αλλά επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα ή χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή με το γραφικό στοιχείο. Η ιστοσελίδα amanatidou.com επιτρέπει κουμπιά κοινωνικών δικτύων, εφαρμογές και γραφικά στοιχεία από τους ακόλουθους συνεργάτες:

ΠΑΡΟΧΟΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

H ιστοσελίδα amanatidou.com στην προσπάθειά της να παρέχει ενημερωτικό περιεχόμενο βίντεο που αναπτύσσεται ή φιλοξενείται από την amanatidou.com συνεργάζεται με συγκεκριμένο πάροχο περιεχομένου βίντεο για την παροχή περιεχομένου βίντεο. Αυτός ο πάροχος μπορεί να προβάλλει, να επεξεργάζεται ή να ορίζει τα δικά του cookie και να συλλέγει τη διεύθυνση IP σας, πληροφορίες κεφαλίδας σελίδας, πληροφορίες προγράμματος περιήγησης, την έκδοση του flash player, την ταχύτητα του Internet και το τμήμα του βίντεο που προβλήθηκε.

  • Youtube

Όλοι όσοι χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα amanatidou.com δηλώνουν ότι έχουν πλήρη γνώση των ανωτέρω και συμφωνούν με τη πολιτική απορρήτου που εφαρμόζει η ιστοσελίδα amanatidou.com

 

Εγγραφείτε δωρεάν στο μηνιαίο newsletter.

Αποκτήστε δωρεάν με την εγγραφή σας τη σύντομη συνεδρία χαλάρωσης και το μοναδικό τετράδιο ευγνωμοσύνης.

Σας ευχαριστώ για την εγγραφή και σύντομα θα παραλάβετε τα δώρα σας!

Κάτι συνέβη λάθος. Προσπαθήστε ξανά.