Ομάδες ψυχολογίας-αυτογνωσίας ΧΕΝ

Έχουν ξεκινήσει στη ΧΕΝ Πανοράματος 3 ομάδες ψυχολογίας-αυτογνωσίας τις οποίες συντονίζω. Οι ομάδες πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στις 19:00-20:30μ.μ, κάθε Πέμπτη στις 17:00-18:30μ.μ. και κάθε Παρασκευή στις 11:30π.μ.-13:00μ.μ. Επίσης ξεκινά στη ΧΕΝ Χαριλάου η αντίστοιχη ομάδα κάθε Δευτέρα στις 19:30-21:00μ.μ.

Στις ομάδες αυτογνωσίας γνωρίζει κανείς τον εαυτό του μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον όπου κυριαρχεί η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός μεταξύ των μελών της ομάδας.

Γνωρίζοντας κανείς τον εαυτό του, γνωρίζει και τους άλλους. Μαθαίνει να αναγνωρίζει τα δυνατά σημεία του, να θέτει τα όρια του, να διαχειρίζεται τους διαφορετικούς ρόλους στη ζωή του, τα συναισθήματά του, να βελτιώνει την εικόνα του εαυτού του, να επικοινωνεί καλύτερα με τους γύρω του, να εστιάζεται στο παρόν.

Όλα αυτά γίνονται διαδραστικά με τη χρήση υπολογιστή (παρουσιάσεις θεμάτων με συζήτηση γύρω από αυτά), τη συνοδεία μουσικής που βοηθά στη δημιουργία ήρεμου κλίματος, τις βιωματικές ασκήσεις όπου εξερευνούμε τον εαυτό μας. Τα παραπάνω συνδυάζονται με ένα παραγωγικό διάλογο επαφής με τον εαυτό μας και μοιράσματος με τους άλλους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στις αντίστοιχες γραμματείες της ΧΕΝ: Πανοράματος, τηλ. 2310 341641 και Χαριλάου, τηλ. 2310 302681.

 

 

Εγγραφείτε δωρεάν στο μηνιαίο newsletter.

Δωρεάν με την εγγραφή σας η σύντομη συνεδρία χαλάρωσης και το μοναδικό τετράδιο ευγνωμοσύνης.

Σας ευχαριστώ για την εγγραφή και σύντομα θα παραλάβετε τα δώρα σας!

Κάτι συνέβη λάθος. Προσπαθήστε ξανά.

Comments are closed.

Εγγραφείτε δωρεάν στο μηνιαίο newsletter.

Αποκτήστε δωρεάν με την εγγραφή σας τη σύντομη συνεδρία χαλάρωσης και το μοναδικό τετράδιο ευγνωμοσύνης.

Σας ευχαριστώ για την εγγραφή και σύντομα θα παραλάβετε τα δώρα σας!

Κάτι συνέβη λάθος. Προσπαθήστε ξανά.