Ερωτήσεις Αναγνωστών Τεύχους Σεπτεμβρίου

ΦΟΡΜΑ ΣΕΠ 2012Γιατί με ελκύουν οι δεσμευμένοι άνδρες; Μέχρι τώρα έχω κάνει τρεις σχέσεις με παντρεμένους…γιατί;

Εφόσον αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που σε οδηγεί στο να κάνεις σχέσεις με δεσμευμένους άντρες θα σου πρότεινα να εστιάσεις την προσοχή σου στα εξής σημεία: η έλλειψη δέσμευσης όπου ο δεσμευμένος άντρας δεν μπορεί να σου δοθεί ολοκληρωτικά από τη στιγμή που το ενδιαφέρον του μοιράζεται ανάμεσα σε 2 γυναίκες, το μυστηριώδες πέπλο της παράνομης σχέσης όπου υπάρχει πάντα ο κίνδυνος αποκάλυψής της κάτι που πιθανόν να ανεβάζει τα επίπεδα της αδρεναλίνης στα ύψη, η χαμηλή αυτοεκτίμηση όπου επικρατεί η σκέψη ότι δεν αξίζεις την αγάπη ενός άντρα προς το πρόσωπό σου. Βάσει αυτών σκέψου και εντόπισε τα στοιχεία που σε οδηγούν στο να σε ελκύουν δεσμευμένοι άντρες.

Όταν θυμώνω χάνω εύκολα την αυτοκυριαρχία μου και φωνάζω πολύ πράγμα που με στεναχωρεί ιδιαίτερα όταν είναι μπροστά τα παιδιά μου. Τι μπορώ να κάνω για να ελέγξω το θυμό μου;

Για να ελέγξεις το θυμό σου χρειάζεται να έρθεις σε επαφή με το σώμα σου το οποίο σου στέλνει σήματα. Φαντάσου τον εαυτό σου σαν ένα ηφαίστειο όπου στην αρχή είναι σε κατάσταση ηρεμίας και μετά αρχίζει σιγά- σιγά να ενεργοποιείται. Εντόπισε τα σημάδια στο σώμα σου π.χ. νιώθεις την καρδιά σου να χτυπά πιο γρήγορα, το στομάχι σου να σφίγγεται, τα χέρια σου να ιδρώνουν, οι μυς του προσώπου σου να είναι σε ένταση, να τρέμεις. Μόλις αντιληφθείς αυτές τις αλλαγές στο σώμα σου, προσπάθησε να απομακρυνθείς από την πηγή που σου προκαλεί θυμό ώστε να ηρεμήσεις, πάρε μερικές βαθιές αναπνοές και εν συνεχεία εκφράσου με ηρεμία, εστιάζοντας στο γεγονός, τι ήταν δηλαδή αυτό που σε έκανε να θυμώσεις. Με αυτό τον τρόπο αποτελείς και ένα υγιές πρότυπο διαχείρισης του θυμού για τα παιδιά σου.

Δεν είμαι ποτέ συνεπής στα deadline για τα project που μου αναθέτουν στη δουλειά με αποτέλεσμα να μου φωνάζουν; Τι κάνω λάθος ή μάλλον τι δεν κάνω σωστά;

Από τη στιγμή που δεν είσαι συνεπής στα χρονοδιαγράμματα που σου αναθέτουν για την εκτέλεση των εργασιών σου θα πρέπει να δώσεις έμφαση στις προτεραιότητες που θέτεις κάνοντας καλύτερη ιεράρχηση αυτών (διαχωρισμός των σημαντικών εργασιών από τις λιγότερο σημαντικές ξεκινώντας από τις περισσότερο σημαντικές). Επίσης θα ήταν βοηθητικό να καταμερίσεις την εργασία σου σε μικρότερα κομμάτια ώστε να μην έχεις την αίσθηση ότι ο φόρτος εργασίας είναι ογκώδης. Επίσης να αναθέσεις μέρος του project σου σε συναδέλφους όταν θεωρείς ότι είναι ανέφικτο να προλάβεις χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα μεταθέτεις κάθε φορά τις δικές σου υποχρεώσεις σε άλλους.

Εγγραφείτε δωρεάν στο μηνιαίο newsletter.

Δωρεάν με την εγγραφή σας η σύντομη συνεδρία χαλάρωσης και το μοναδικό τετράδιο ευγνωμοσύνης.

Σας ευχαριστώ για την εγγραφή και σύντομα θα παραλάβετε τα δώρα σας!

Κάτι συνέβη λάθος. Προσπαθήστε ξανά.

Comments are closed.

Εγγραφείτε δωρεάν στο μηνιαίο newsletter.

Αποκτήστε δωρεάν με την εγγραφή σας τη σύντομη συνεδρία χαλάρωσης και το μοναδικό τετράδιο ευγνωμοσύνης.

Σας ευχαριστώ για την εγγραφή και σύντομα θα παραλάβετε τα δώρα σας!

Κάτι συνέβη λάθος. Προσπαθήστε ξανά.